На Волині відзначили працівників харчової промисловості до професійного свята
Харчова промисловість Волині – це більше сотні великих, середніх і малих підприємств різної форми власності, які виробляють майже 25% загального обсягу промислової продукції регіону. За І півріччя поточного року підприємств харчової та переробної промисловості області реалізували власну продукцію на суму понад 7 мільярдів гривень.
За 6 місяців волинські підприємства виробили майже тисячу тонн м’яса свиней, понад 2 тисячі тонн готовихпродуктів та консервованих, більше 5 тисяч тоннковбасних, 10,2 тисяч тонн хлібобулочних виробів, а також 863 тонни тортів і кондитерських виробів.
За останні три роки 8 місцевих виробників отримали 50 мільйонів гривень грантових коштів державної підтримки на модернізацію виробництва. У свою чергу це дало змогу створити в області майже 200 додаткових робочих місць.
Волинські підприємства стали активними учасниками всеукраїнської платформи «Зроблено в Україні» та програми «Національний кешбек». На сьогодні – 25 волинських виробників харчових продуктів долучилися до цієї програми і зареєстрували понад 1000 позицій власних товарів.
До професійного свята та з нагоди Дня працівників харчової промисловості, Почесними грамотами голови Волинської ОДА відзначено кращих виробників області:
Валентину Товкач, варника харчової сировини та продуктів 6 розряду приватного акціонерного товариства «Луцьк Фудз»;
Подяку голови Волинської обласної державної адміністрації оголошено: