Дотримання карантинних вимог – одна з ознак соціально відповідального бізнесу
У тому, що у Луцьку бізнес – соціально відповідальний, дедалі більше переконуються представники робочих груп з моніторингу дотримання карантинних обмежень у «червоній» зоні. Серед закладів, які перевірили на наявність COVID-сертифікатів та дотримання протиепідемічних вимог – ряд закладів громадського харчування на проспекті Молоді у Луцьку.
Зокрема, робочі групи у складі представників Нацполіції, Держпродспоживслужби та облдержадміністрації відвідали ресторан «Чевермето», пивний клуб-броварня «Карабас-Барабас», кафе «Бучер» та піцерію «Solo». Усі заклади розташовані на проспекті Молоді в обласному центрі.
Результати перевірки зазначених об’єктів показали, як і в ході попередніх тритижневих перевірок, що необхідні документи, які дозволяють працювати закладам громадського харчування у «червоній» зоні, були наявні у всіх працівників та відвідувачів.
Слід зазначити, що не зафіксували перевіряючи й серйозних порушень протиепідемічних та санітарно-гігієнічних вимог. Окремі рекомендації були надані кафе «Бучер».
На думку заступника начальника управління економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації Андрія Ткачука, це – одна з ознак соціально відповідального бізнесу.
«Такі рейдові перевірки стимулюють власників закладів торгівлі, торгово-розважальних центрів, ринків, фітнес-центрів дотримуватись карантинних вимог та протиепідемічних заходів, адже вони знають, що у будь-який день ми можемо завітати й у їхній заклад, – зазначає заступник начальника управління економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації Андрій Ткачук. – Тим більше, що ми практикуємо і повторні перевірки, особливо у ті заклади, де були складені протоколи, постанови чи надані певні рекомендації».
Управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації